Shopping

Nysted Bageri

Adelgade 19


Nysteds prisvindende bager.

Her byder familien Jürs dig velkommen til bagerbutikken, hvor du finder et stort udvalg af specialbrød, kager, sunde snacks og andre nybagte lækkerier – alt sammen bagt med kærlighed og passion!

FLørdag: 10.00-16.00

Søndag: 10.00-16.00

https://nystedbageri.dk/


Rosas Saloner

Adelgade 24


Nysteds stemningsfyldte lille stormagasin fyldt med skatte og hjerterum.

Et sandt livsstils-mekka af smukke farver og skønne ting, hvoraf mange er unika og upcycling.
https://rosassaloner.dk/

Sus og Hus

Bagerpladsen


Hos Sus og Hus finder du de fineste små huse lavet af drivtømmer, genbrugstræ og bark. Et skønt univers at gå på opdagelse i.

Naturligvis

Karina Breuning

Bagerpladsen


Oplev et univers af skønhed, velvære og selvforkælese hos Karina Breuning, hvor skønhed indefra er i fokus.

Find de helt rigtige produkter til din (vinter)hud, få den dejligste power nap, find lækre adventgaver fra bl.a Karmameju, smag urte-teen 'vinterboost, efter karinas egen recept og meget mere.


Naturligvis Karina Breuning kommer snart til at indgå i et klinik-fællesskab under Nysted Sundheds- og Trivselshus, der er under tilblivelse.


https://karinabreuning.dk/


Handmade in Lolland Goblin og Hil, Adelgade 68


Elegante håndlavede smykker af smukke japanske glasperler syet med bom stærk tråd og masser af kærlighed.


Kom og oplev Kirstines smukke farvesammensætninger og find lige præcis det par, der passer til dig eller én, som du har kær.


www.handmadeinlolland.dk


Eventyrlig Nysteds Kæledyrsbod 

Bagerpladsen


Kom og oplev en bod, hvor vi kræser for dine kæledyr og sørger for at I får hyggelige GRATIS godteposer med hjem. Der kommer også en lille overraskelse konkurrence. Kom og vær med og tag gerne din firbenede ven med til knus og klap.

Pirettehuset

Adelgade 18


Kom og oplev Helle Pirettes vidunderlige butik, som er et sandt overflødighedshorn af skønne vintage sager og loppeGULD.


Helle er en hel unik indkøber, som handler i både Sverige og Danmark, som du bemærker i det øjeblik, du træder ind af døren.


Silke og blonder, unikke træsorter og smukke farver vil møde dig.Eventyrlige Nysteds kransebod

Bagerpladsen


Skønne kranse bundet af materialer fra Nysteds natur er inspiration til dine egne kranse.

Alt overskud går til foreningen Eventyrlige Nysteds projekter for mere Fællesskab, Liv og Glæde.

http//:www.eventyrligenysted.dk

Systuen Evigglad

Adelgade 26


Hos Jytte bliver du altid budt indenfor med et smil og en god vejledning, hvad enten du vil strikke, hækle eller skal have lavet et syprojekt. I butikken findes et lille hyggeligt kreahjørne, hvor kreative sjæle kan mødes. I anledning af julemarkedet, kan børn og voksne også lave deres egen julepynt af garn, stof og filt.


Skovens Dyr

Bagerpladsen (Overfor Adelgade 24)


I anledningen Julemarkedet flytter naturen og Skovens Dyr ind på en af de centrale pladser i Nysted - i daglig tale kaldet Bagerpladsen.

Vi har nemlig 'plantet' en skov af træer på midten af pladsen. Her kan du møde skovens dyr - og med fin ansigtsmaling selv blive et af dem.

Rundt om skoven, finder du træhytter og markedstelte med lækre boder, hvor du kan købe kranse, dekorationer, lækker keramik fra Kristine Vedel Adeltoft, søde små hus fra Sus & Hus, flotte træhjerte hos Mødrehjælpen og andet brugskunst.

Naturlig på Korsgaarden indtager det grønne areal med Glampingtelte, bålfade, rensdyrskind, lækkerier og en bod med lækre gaveidéer.

Naturlig på Korsgaarden

Det grønne areal v. Bagerpladsen


Velkommen til et skønt og naturligt luksus univers. Mød Morten, som i Store Musse har den skønneste Glamping med udsigt til søer og natur. Til markedet bringer Morten sit univers til Nysted med Glamping telte, mad over bål, lækre natur kranse og masser af gaveideer, f.eks. Gentlemens wear til manden der har alt. www.naturligpaakorsgaarden.dk

Kristine Vedel Adeltoft

Keramik

Bagerpladsen


Lækkert keamik i høj kvalitet.

Kristine brænder for godt håndværk og kan trylle glasurer frem i de smukkeste farver - inspireret af naturen på Falster og Lolland.


https://www.kristinevedeladeltoft.dk/


Mødrehjælpen i Nykøbing

Bagerpladsen


Vi har noget på hjertet.Træhjerte i egetræ og mahogni. Vi har i år valgt at støtte mødrehjælpen så brug hjertet og køb et for 100 kr der går ubeskåret til det gode arbejde. Overskuddet går ubeskåret til Mødrehjælpen Nykøbing.

https://moedrehjaelpen.dk/forside/kontakt/butikker/sjaelland-og-oerne/nykoebing-falster/

Rosas Saloner Kranse

og dekorationer

Bagerpladsen


I anledningen af Julemarkedet laver Rosas Saloner en bod med lækre adventskranse og dekorationer, som  kan pynte i dit hjem.


Stilen er rustik og romantisk og med masser af naturens materialer.

https://rosassaloner.dk/

Bod med NAMAKI ansigtsmaling

Bagerpladsen

Åbent hele markedet.


Her kan du finde mange forskellige sæt med ansigtsmaling - , oplagt til kalender eller julegaver. Kun fantasien sætter grænser for hvad de kære små kan forvandles til. I NAMAKI’s produkter indgår kun naturlige og økologiske ingredienser, hvorfor produkterne er fuldstændige sikre at anvende til børn..


Lige ved siden af, kan du også se produkterne komme til live hos vores dygtige ansigtsmalere.

Stine og Sisse

Bagerpladsen


De søde søstre Stine og Sisse har kreeret fine håndlavede gaveideér og julepynt: Smykker, træer, julesokker og meget mere…


Nyt & Brugt

Adelgade 29


Kom og besøg Annes butik, hvor du finder en skøn blanding af kunst samt nye og gamle sager. Åbent hele markedet.Danmission

Adelgade 27


I den store genbrugsforretning finder du alverdens skønne sager. Butikken bliver drevet af de sødeste frivillige, som altid står klar med god betjening. Kom og gør et kup.


Åben lørdag og søndag kl. 10-15.

Sea By Søs

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30Unikt, håndlavet julepynt. Søs kreerer de smukkeste ting med naturen som inspirationskilde. Juleophæng, brocher, broderier, papirstjerner og mange flere skønne og finurlige sager.


Galleri Courage

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Jan er billedkunstner, skulptør og laver håndlavede kokke-, jagt- og fiskeknive i smukke læderskeder. Kirsten tryller med keramik, hovedsageligt stentøj og porcelæn. Naturen er parrets store inspirationskilde.

Ulla Andersen

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Patchwork tæpper

Ulla mestrer kunsten i at skabe tæpper, puder, julepynt og nisser i det flotteste patchwork.


Parbo Yoga og Massage

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Jette Parbo, som er en lokal yoga-kendis, kommer med en lækker og inspirerende stand. Du kan få en snak med Jette om yoga, massage mv og købe gavekort, cremer og andet godt for sjælen.

https://parboyoga.dk

Nysted Slagteren 

Gl. Torv 6


Hos Nysted Slagteren, der blev grundlagt i 1908, er alt hjemmelavet. Det sætter kunderne pris på og kører gerne langt for at få fat i bl.a. Yvonnes berømte bag-selv-leverpostej, spegepølser og spegeskinker fra eget pølsemageri og det store sortiment af fersk kød og pålæg, hvor kvaliteten er i højsædet. Hos Nysted Slagteren får du også altid et godt råd til tilberedningen med på vejen.

https://www.nystedslagteren.dk/

Antikvitets Lagret

Adelgade 16


Lisbeth og Svend holder åbent i deres ganske eventyrlige butik. Smukke antikviteter, lysekroner, vidunderlige ting fra svundne tider og en anelse vintage julepynt.

Dorthe Tetsche

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Kom og se det sødeste og fineste julepynt. Der venter søde mus, runde grise, skønne nisser og rappe gæs i Dorthes fine bod, hvor alt er håndlavet med kærlighed.

Finurlige Ting & Sager

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Anna Carina er det man kalder en samler… men heldigvis kan hun indimellem give slip på nogle af hendes helt fantastiske japanske Kokeshier, Dalarheste og det smukkeste Ukrainske vintage julepynt. Kom og find en unik og personlig julegave til en du har kær.

Tante Tuts Hule

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


En kreativ sjæl gemmer sig bag dette navn, og det kommer til udtryk i malerier, tegninger og smukke kort. Primært i papirmaterialer - og ikke to kort er ens.

Daryuosh Calka, Sten og krystaller,

Orgelmuseeet, Adelgade 30


Sten og krystaller har særlige og smukke egenskaber. Kom og find lige den krystal, som kalder på dig og hør, hvilke egenskaber og betydning den har hos Daryuosh.

Nysted Vin

Slotsgade 1


Nysted Vin er et lille univers af lækkerier for alle der sætter pris på den gode smag. Her finder du bl.a. et håndplukket udvalg af europæiske vine, primært fra Frankrig og Italien. I butikken er der rig mulighed for at finde skønne og lækre gave- og delikatesse produkter."

Der er også åben i gårdhaven med lækker mad og drikke og salg af juletræer.


Nisseloftet

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Her finder du eventyrlige miniaturer, der kan bruges til at fra nissedøre, dukkehuse og spillebrikker. Du finder også unikke smykker, flotte jule magneter og dekorerede kræmmerhuse. Alt sammen håndlavet og formet med kærlighed og varme.

Heidi’s Blomster

Adelgade 37  


I Heidis inspirerende butik  finder du masser af lækkerier, blomster, brugskunst og lækre engelske blomster cremer. Bestemt et besøg værd.

Har åbent hele Julemarkedet.

facebook.com/heidisblomster

Pop-up Kunstshop

Maria Fray og Bodil Olsen

Adelgade 31


En smuk, gammel butik, vækkes til live igen, når de to skønne kunstnere, Maria Fray og Bodil Olsen, udstiller og sælger deres værker.

Åbent hele Julemarkedet.

https://mariafray.dk/

Anna & Rosas Eventyrlige Papirkunst

Villa Marina, Adelgade 56


I det skønne Villa Marina vil du kunne lade dig inspirere af smukt papirkunst: kræmmerhuse, julehjerter, sole, lys og meget mere... 


Om lørdagen vil du kunne se hvordan Anna tryller sine kreationer frem.


10% af omsætningen går til Eventyrlige Nysted


by VÆRLØSE

Adelgade 35


Siden 1946 har by VÆRLØSE leveret madrasser og senge til danske kunder – fra Spies til Kongehuset.

Besøg det fine showroom og butik, som byder p høj kvalitet.

Alt er lavet i hånden og kan fås på mål.

Nysted Uldspinderi

v. Ruth Helbo 

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Kom og følg hvordan rå, nyklippet fåreuld fra lokale får bliver til lækkert strikkegarn.

Se hvordan Ruth Felbo karter ulden og hvordan den spindes på rok. Der er lækre vævede ponchoer og tæpper at se på, røre ved og til salg. Uld varmer når temperaturen i stuen skrues ned!

 Bregnholt Blomster

Adelgade 88


Hos Familien Skotte mødes man altid med et smil.

Den skønne familie har gennem generationer drevet det lille gartneri, der ligger så smukt på
Østvej 6 og her dyrkes der tulipaner og andre løgvækster, sommerblomster, stauder, græskar og “det seneste skud på stammen” er en skøn skærehave.

Brandt Ler

v/ Mette Brandt

Villa Marina, Adelgade 56


Lækker, unika keramik i de skønneste farver. Lysestager, vaser, skåle mv. De fineste fyrfadsstager, hvor det varme lys skinner igennem den stenhårde keramik. Find en lækker unik gave til en du har kær.


Merete Bandak, forfatter

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Kom og mød Merete Bandak, som er forfatter til flere bøger og salmer og bosat i Nysted. Køb bl.a. hendes nyeste bog "Gud, ord og himstregimser" - naturligvis signeret.

Ruth Felbo

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30Kom og mød Ruth, som spinder sit eget lækre garn og væver smukke og varme sjaler til den kolde tid.


Lisbeth Sonne,

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Lisbeth medbringer udover sit skønne sind, masser af smukke, farverige blomstrede julekugler. Du kan også se Lisbeths tegninger, som kan købes som kunstkort.

Goblin Atelier

Adelgade 68


Anita Goblin Rasmussen holder meget af at være kreativ og det kan ses i hendes malerier, skønne og finurlige kunstkort og håndlavede julepynt.


Danula Design -

Smykker Med Sjæl & Vindruedelikatesser fra Lolland

Jernbanegade 1


Pop-up shop med smykker og julepynt. Kom og mød Lars og Ulla og få en snak om de spændende håndlavede smykker m.m. Lars er guldsmed og juvelér.


Jens Brandt

Malerier

Villa Marina, Adelgade 56


Smukke kunstværker i dejlige farver, der henfører én til andre tider. Kom og oplev det skyggespil og den fantastiske farve sammensætning, der går igennem Jens Brandts malerier.

Nysted Bilvask

 Wichmandsvej 4


Trænger bilen til en julerengøring? Så kan du samtidig deltage i Nysted Bilvasks konkurrence.

- Vask din bil

- Træk en bon

- Skriv navn & telefonnummer på bonen

- Læg bon i postkassen mrk. Jul

Så deltager du i lodtrækningen om Bilvask til værdi kr. 1000,-

Randis gamle have

Adelgade 77


I det fine gamle skur vil Randis veninde pynt op og sælge sin fine, håndlavede julepynt, og i de gamle krogede træer vokser vild mistelten, hvor man bagerst i haven kan snige sig til et kys med sin udkårne. Randis køkken byder på hjemmelavede pandekager, hjerteformede småkager og gløgg.
Mortens og Daniels bod

Gl. Torv


Daniel er blomsterdekoratør og vil i anledning af Julemarkedet kreere smukke kranse og dekorationer, som du kan købe med hjem. Endvidere vil standen byde på masser af hygge og julepynt.

Marked på Gl. Torv


Lions Nysted har igen i år marked på gl. torv i samarbejde med Nysted Slagteren. Der vil være masser af spændende boder, hvor der blandt andet sælges blomster, købmandsvarer, genbrugsting, Tupperware, håndlavet keramik, juledekorationer, brugskunst og meget mere

Du kan også nyde en øl, vand eller et glas varmt gløgg til en af vores Flæskestegsburgere eller prøve lykken i tombolaen.

Lions Nysted er en del af en verdensomspændende organisation der støtter humanitært arbejde internationalt.

Lions Nysted støtter primært i lokalområdet som for eksempel menighedsplejen, mødrehjælpen, Hospice, Sønderskovhjemmetog mange flere

Lions er en non profit organisation, det vil sige at 100% af de indsamlede beløb doneres til hvem der måtte have behov.

Ingen indsamlede midler går til administration

Hjerteporten

Adelgade 68


Familie Stistrup og venner har lånt Ankers port i anledning af julemarkedet.

Her kan du købe det smukkeste håndlavede julepynt i form af Nysted Hjertet og Nysted Stjernen, som er designet og håndlavet af Keld.

Der bliver pyntet op til den store juleguldmedalje i porten, hvor der også kan købes nykogte klejner, varm æblegløgg, hjertevafler, hjemmelavet marmelade og store cookies.

Marlon Cramers

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30


Hos Marlon finder du dejlige børnebøger og malerier. 

Inspirationskilderne er naturen og eventyrernes verden.


Du kan købe: 

Alfabetbogen, Dyr & Mad fra A-Å 

Puder, lærredstryk, kort og malerier. 


Kom og dekorer din egen stofpose, løs julerebus og deltag i dagens lodtrækning.

Nysted Klinik for Fodterapi

Gl. Torv 8
https://www.fodterapi-nysted.dk/

HR Massage

Gl. Torv 8


Kom og møde byens dygtige massør Haidi Rasmussen.

Her vil der være gode tilbud på aloe Vera produkter fra forever og til alle der booker en tid til massage (dog ikke under markedet) får 10 % på alle behandlinger.

Du kan også købe klippekort på

5 eller 10 klip med god rabat.

En perfekt julegave til en du vil forkæle.

https://www.hr-massage.dk/


*Lørdag *Søndag

Marmelade Pusheren

Adelgade 95


Marmeladepusheren er kendt for sine fantastisk skønne marmelader, saft, hjemmesylt og andet godt, som hele Nysted forsyner sig med fra hendes lille bod i fiskergade. I anledning af julemarkedet er hun flyttet ind i Uffes port, så mange flere kan få mulighed for at smage lækkerierne - lige som vor mor lavede det.

Elses Pileflet

Adelgade 95


Else, som er byens lokale pilefletter, holder meget af Ida’s port - og hun har været heldig at låne den i anledning af julemarkedet. Den passer nemlig perfekt til de smukke pileflettede kurve, fuglehuse, foderstativer, kræmmerhuse, lanterner, kranse mm, som hun fremstiller af den lokalt dyrkede pil.

Our Services


Short and sweet, taglines are like punchlines.

UX & DESIGN

Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.


Learn more

MARKETING

Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.


Learn more