Lækkerier & Hygge

Nysted Bageri

Adelgade 19


Nysteds prisvindende bager.

Her byder familien Jürs dig velkommen til bagerbutikken, hvor du finder et stort udvalg af specialbrød, kager, sunde snacks og andre nybagte lækkerier – alt sammen bagt med kærlighed og passion!

https://nystedbageri.dk/

Fredag: 6.30-16.30

Lørdag: 6.30-15.00

Søndag: 6.30-15.00

Det Gamle Pakhus

Adelgade 40


Restaurant Det Gamle Pakhus har udviklet en ganske særlig SMAGSMENU af deres populære retter. Kom og nyd den lækreste mad i hyggelige omgivelser - ej at forglemme med den smukkeste udsigt til Rørsøen.

Det er en rigtig god idé at bestille bord.

https://www.detgamlepakhus.dk/

Nysted Vin

Slotsgade 1


Der er åbent i den hyggelige gårdhave, hvor der er julepyntet til den store guldmedalje. Her kan du vælge mellem masser af lækkerier f.eks. lækre sandwich, hjemmelavet gløgg, mv.

https://www.facebook.com/Nystedvin/

Villa Marina

Adelgade 56

Åben lørdag og søndag


Smukke omgivelser, hygge, lækker café og ikke mindst en uovertruffen udsigt.

Kom og besøg Annas Vintercafé i Villa Marina,


Brunch lørdag + søndag 10-12

Suppe lørdag + søndag 12-15

Kager og kaffe hele dagen 10-15


I anledningen af markedet gæster Caryn fra Ubuntu Coffee

Villa Marina lørdag og søndag, med kaffe af den aller bedste kvalitet. 


Ubuntu Kaffe

Villa Marina, Adelgade 56

Lørdag og søndag


Tredje generation af passionerede Namibiske kaffeelskere - så ved man noget om kaffe! Vi er stolte af, at Caryn, som driver sit kafferisteri i Sakskøbing kommer og tryller god kaffe og hygge i de smukke omgivelser i Villa Marina.

https://ubuntucoffee.com/

Nysted Slagteren

Gl. Torv 6


Hos Nysted Slagteren, der blev grundlagt i 1908, er alt hjemmelavet. Det sætter kunderne pris på og kører gerne langt for at få fat i bl.a. Yvonnes berømte bag-selv-leverpostej, spegepølser og spegeskinker fra eget pølsemageri og det store sortiment af fersk kød og pålæg, hvor kvaliteten er i højsædet. Hos Nysted Slagteren får du også altid et godt råd til tilberedningen med på vejen.

https://www.nystedslagteren.dk/

Hjerteporten

Adelgade 68


Familie Stistrup og venner har lånt Ankers port og pyntet op til den store juleguldmedalje. Efter mor Alices opskrift, som er gået i arv gennem generationer, laves der nykogte klejner, så de kan nydes med varm æblegløgg, hjertevafler, hjemmelavet marmelade og store cookies.

Endvidere er der salg af det smukkeste håndlavede julepynt i form af Nysted Hjertet og Nysted Stjernen, som er designet og håndlavet af Keld.

Englehaven

Adelgade 98


Her bor Englemor og Bagerfar - også kendt som Hanne og Christian. De åbner op til deres smukke gårdhave og overdækkede terrasse, som tæller næsten 100 blomsterkrukker, og har udsigt til Aalholm Slot og Nysted Nor. Her serveres parrets meget berømte brunkager og brunsviger. Den årlige tradition er ikke til at rokke ved; Hanne smutter alle mandlerne og Christian bager. Og heldigvis har de en kæmpe flok af børn, børnebørn og svigerdøtre, der kommer og hjælper.

Randis smukke gamle have

Adelgade 77


Fra Randis køkken vil lågen til terrassen blive åbnet og duften af hjemmelavede pandekager, hjerteformede småkager og gløgg vil brede sig.

Lysene er tændt i det gamle orangeri, ild i bålfade og i de gamle krogede træer vokser vild mistelten, hvor man bagerst i haven kan snige sig til et kys med sin udkårne.


Suppe, flæskestegssandwich og Barbie-kor

Smedestræde 6

Åbent hele markedet.


I Nysteds gamle Teknisk Skole byder Anne og Gunnar indenfor.

Anne og Gunnar vil serverer varm græskarsuppe med nybagt brød og flæskestegssandwich.

Oplev også Gunnars samling af Barbiedukker, der i anledning af Julemarkedet er klædt på og optræder som Danmarks Radios Pigekor.

Flæskestegssandwich på Gl. Torv 

Fredag


Fredag kan du sætte tænderne i en fantastisk flæskestegssandwich.

På Nysteds stemningsfyldte gamle torv, har Lions Nysted sat alle sejl til for at skabe en markedsplads med noget for enhver smag. Lopper, juledekorationer, julepynt og meget mere.

https://www.facebook.com/www.lionsnysted.dk/

Palles Port

Adelgade 82

Åben Lørdag


Hos Palle er der altid hjerterum og en hjælpende hånd. Om lørdagen byder Palle og hans familie velkommen i Porten.

Der venter en skøn gastronomisk oplevelse, for der er kræset om hotdogen… Grillede kvalitetspølser med hjemmebagt brød, sennep, ketchup, æblemos med peberrod og syltede rødløg.

Bedstefar Bent, som er uddannet gartner har bundet skønne natur kranse, som du kan købe med hjem.


Marlons ABC

Orgelmuseet 


Hos Marlons ABC finder du alfabetbogen med dyr og mad fra A-Å, puder, lærredstryk, kort og malerier med udgangspunkt i naturen og eventyret. 

Kig forbi og dekorer din helt egen stoffrugtpose eller løs vores jule-rebus og deltag i dagens lodtrækning.

Marmeladepusheren

Adelgade 95


Marmeladepusheren er kendt for sine fantastisk skønne marmelader, saft, hjemmesylt og andet godt, som hele Nysted forsyner sig med fra hendes lille bod i fiskergade. I anledning af julemarkedet er hun flyttet ind i Uffes port, så mange flere kan få mulighed for at smage lækkerierne - lige som vor mor lavede det.

Coffee & Cakes

Adelgade 68b

Åben hele markedet.


Lille café med kager, kaffe og gaveidéer.